Har du også altid døjet med rygsmerter?
Har du prøvet akupunktur, massør, ergonomiske t-shirts, medicin, men intet virker?
Vi har måske en løsning du ikke har prøvet endnu.
Læn dig tilbage og nyd læsningen.
Har du desuden set vores helt nye Sharper Image Massagepistol med både varme og kulde?
Rygsmerter generelt
Hvert år har ca. halvdelen af alle danskere oplevet rygsmerter. En stor del af danskerne er til dagligt generet af smerterne. Det påvirker arbejdslivet, fritiden og privatlivet. Rygsmerter kan holde dig fra aktiviteter som du ellers ville have prøvet.
Rygsmerter kommer i mange former, og nogle kan opleve værre smerter end andre. Man kan selvfølgelig prøve sig frem med medicin, men det hjælper oftest kun midlertidigt.
Tallene viser at omkring 880.000 danskere oplever rygsmerter. Det er et ret højt tal, sammenlignet med hvor mange muligheder der er for at undgå rygsmerter.
Det vigtigste er at du finder en løsning i god tid og undersøger hvad smerterne skyldes, for at finde den rette behandling.
Hvorfor har du rygsmerter
Det kan der være flere grunde til. Måske sidder du ved et kontor 8 timer hver eneste dag, uden at tænke over hvordan du egentlig sidder. Du kan også løfte alt for tunge ting, så du overbelaster din ryg. Eller måske er du en af dem som døjer med rygsmerter uden helt at vide hvorfor.
Hvis du er en af dem som sidder ned i mange timer ad gangen, kan du finde mange løsninger til hvordan du kan undgå rygsmerter. Du kan skifte position oftere, bevæge dig mere og indstille din stol og dit bord efter anbefalingerne.
Udover det kan du med fordel også benytte dig af en massagepistol. Den er nem at håndtere, ledningsfri og med sine 5 forskellige hastigheder er der mange muligheder for massage. Du kan enten selv massere din ryg, nakke og skuldre eller du kan lade en kollega om det. På den måde kan du opleve mindre rygsmerter og hold i nakken.
Ingen rygsmerter = bedre velvære
Rygsmerter kan holde dig fra at gøre de ting du måske har lyst til. Måske vil du starte til en sport eller har drømt om at bevæge dig rundt, uden at skulle tænke på dine rygsmerter?
Ondt i ryggen burde ikke holde dig fra at være aktiv. Find ud af hvorfor du oplever rygsmerter. Jo længere tid du går med ryg smerter, jo mere kan det skade på længere sigt. Husk at det kan tage lang tid for dig at komme af med smerterne, og måske skal du prøve flere metoder.
Hvad kan du gøre for at komme af med smerter
Alt afhængigt af årsagen til dine smerter og hvor ondt det gør, har vi samlet nogle bud på hvordan du måske kan komme smerterne til livs.
Medicin - Kan hjælpe dig med lokale smerter eller smerter som er forårsaget af noget bestemt. Husk altid at kontakte din læge før du indtager noget medicin som du ikke har prøvet før eller er usikker på.
Massage - Du har helt sikkert allerede prøvet forskellige former for massage. Intet virker, eller det virker måske kun over en kort periode. Vores hverdag bliver mere og mere presset, vi har flere og flere ting vi skal nå, og der er alt for få timer på døgnet til at nå det hele. Måske har du en massør, måske har du en god og dyr massagestol - men de fleste har ingen af delene. Men har du hørt om en massagepistol? Ja, det lyder vildt, men bare rolig, det er blot et massageapparat som du helt selv kan styre. Det er næsten som at få professionel massage, bare hjemme i stuen. Der findes mange forskellige slags derude, så pas på med at vælge de forkerte. De kan gøre mere skade end gavn hvis kvaliteten er ringe og de ikke fungerer som de burde. Vi anbefaler denne massagepistol som har 20 forskellige hastigheder og 4 udskiftelige hoveder, hvilket gør at du kan indstille den lige præcis som du ønsker det. Se desuden vores store udvalg af massage pistoler herunder:
Søvn - Ja, de har du sikkert hørt før. Husk at sove rigeligt og rigtigt. Men hvor rigtigt sover du egentlig? Har du en madras som passer din kropstype, en seng du kan få op og ned og ikke mindst, en pude du sover fantastisk på? Hvis du kan svare nej til et af spørgsmålene, kan det muligvis være en af årsagen til dine rygsmerter.
Vores råd er helt sikkert at undersøge hvordan du sover og hvilke ændringer du kunne have brug for. Du kan mærke hvordan du ligger og hvis det gør ondt nogle steder.
Rygsmerter vs. Massagepistol
Hvis du allerede har en massagepistol kan du med fordel massere din ryg, og vi har lavet en vejledning til dette herunder. Hvis du stadig er i tvivl om du skal købe en, kan du læse mere om vores massagepistoler her.
Til at starte med, skal du finde ud af om du selv vil massere din ryg eller om du kan få en anden til det. Det bedste ved massagepistolen er, at du selv kan klare det. Lad os komme i gang.
Til at starte med skal du enten ligge på maven eller sidde således at du kan nå din ryg med massagepistolen.
Start ud med at vælge hvilket hoved du vil masseres med. Vi anbefaler at du bruger det gaffelformet hoved, da det passer bedst til rygsøjlen. Hovedet har to mindre kugler som masserer langs rygsøjlen. De to kegler er adskilt så du ikke rammer rygsøjlen, men blot masserer siderne. Du kan selvfølgelig også bruge et andet hoved, alt hvad der passer dig bedst.
Du kan stille og roligt begynde at massere med den laveste hastighed. Kør massagepistolen op og ned langs rygsøjlen. Mærk efter hvad der føles rart for dig og prøv dig frem med hvilken hastighed du bedst kan lide.
Fordele ved massage
Massage er generelt bare godt. Både for dit velvære og din krop. Massage er ekstremt vigtig for hele kroppen, da det er afslappende og hjælper med at reducere spændinger. Ved regelmæssig massage kan du mærke at du har det lettere ved at bevæge dig rundt. Massage kan endda hjælpe med at forebygge stress, da det fylder hjernen med de glade hormoner.
Vores massagepistol kan du tage med dig overalt, så du har massagen lige ved hånden.
Hvis du stadig ikke er overbevist om at en massagepistol kan hjælpe dig med dine rygsmerter, kan du altid benytte dig af vores 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er glad for produktet, kan du returnere det. Nederst på denne side kan du bestille vores fantastiske massagepistol og med hjælp fra denne blive af med dine rygsmerter:
Kilder:
https://www.sst.dk/da/sygdom-og-behandling/~/media/00C6825B11BD46F9B064536C6E7DFBA0.ashx