Returret, fortrydelsesret og reklamation

Vi håber selvfølgelig, at du bliver glad for dit køb. Men hvis dette ikke er tilfældet, er du altid velkommen til at returnere dine varer til os.

Reklamationsret
Sharper Image giver 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov.
Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.
Reklamationsretten frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Sharper Image umiddelbart efter varens modtagelse. Her anses max. 14 dage som rimelig tid, medmindre andet er aftalt.

Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Din fortrydelsesret gælder fra den dag ordren blev modtaget på den oplyste leveringsadresse. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen retur. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, til vi har modtaget varen retur. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af din fortrydelsesret. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Ved returnering, reklamation eller benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen returneres i forsvarlig emballage.

Hvis du ønsker at returnere en ordre, skal du blot trykke på knappen nedenfor, indtaste den e-mail som du oprettede ordren med og gennemføre processen.

Returnering

Din returpakke vil blive behandlet & refunderet inden for 14 hverdage fra modtagelsen. Vi sender dig en e-mail, når din retur er håndteret. Vi gennemfører tilbagebetaling via samme betalingsmiddel, som du benyttede, da du lagde din ordre.

Har du nogle spørgsmål eller feedback til os, så skriv endelig til vores service team på service@sharperimage.dk