Ideer til luksus badeværelset

Idéer til luksus badeværelset

 

Et badeværelse må gerne være et beroligende og behageligt sted at være i.


Men det ender ofte som en underbevidst drøm, for hos de fleste af os kan det gamle inventar, kombineret med diverse opbevaringsproblemer, få badeværelset til at føles mere som en uendelig to-do-liste, snarere end en fredfyldt spa-oplevelse. 


I denne artikel deler vi et par måder at skabe nogle små, men bemærkelsesværdige ændringer i retning af en mere luksuriøs ‘vibe’ på dit badeværelse.

 

    1. Farvepalette og belysning

For at give badeværelset en luksuriøs følelse, behøver hele rummet ikke at bestå af marmor og granit. Du kan i stedet bruge neutrale, beroligende farver (beige, varm hvid) eller mørke varme juvelfarver som en dyb grøn til at forstærke den luksuriøse atmosfære. 

God belysning er også afgørende for at forvandle et almindeligt badeværelse. Overvej en væghængt lampe i materialer som børstet stål eller glas.

Hvis du har en makeup-rutine: Med vores multifunktionelle Hollywood spejl, der er udstyret med en avanceret berøringsstyret LED-belysning, kan du faktisk tilpasse lysstyrken og farvetemperaturen for at skabe den ideelle luksuriøse atmosfære.

 

    2. Ryddelighed med et personligt touch

Et ryddeligt, organiseret badeværelse med skjult opbevaring giver en følelse af ro og luksus. Brug opdelere i skuffer og kurve til at organisere mindre genstande som makeup og toiletartikler. 

Herefter kan du tilføje kunstværker, planter eller andre dekorative elementer, der afspejler din personlige stil og smag. 

En god rumduft (f.eks. lavendel, citrus og eukalyptus) eller nogle velduftende stearinlys kan også være med til at skabe en luksuriøs følelse. Udover duftlys kan du overveje aromadiffusere, duftsprays og duftposer.

 

    3. Teknologi i kombination med naturlige elementer

For nogle er det et mål at smelte teknologi sammen med naturlige elementer i badeværelset. Her kan integrerede teknologiske funktioner som indbyggede højttalere, smart spejle eller temperaturstyring forhøje den luksuriøse fornemmelse.

Når det gælder naturlige elementer, kan du gå efter kvalitetshåndklæder i naturfarver og badekåber og bademåtter i fine materialer som egyptisk bomuld eller bambus.

Vælg en højttaler med luksuriøs lyd

Rolig musik kan også bidrage til en spa-agtig og luksuriøs oplevelse.

Vores lille vandtætte minimalistiske højttaler kan, foruden den teknologiske luksusfornemmelse, give dig mulighed for at streame dine yndlingssange trådløst i bruseren med krystalklar lydkvalitet.

    4. Et luksus eller spa-hjørne

Hvis du ikke har et stort badekar eller en jacuzzi på badeværelset, kan du alternativt (hvis du har plads) dedikere et hjørne i badeværelset til en fodspa. Det giver badeværelset en spa-agtig fornemmelse uden behovet for større installationer. 

I stedet for et karbad kan man jo sagtens give sig selv en afslappende, mindre tidskrævende behandling med en fodspa.

Vores fodspa-produkter har et minimalistisk design, der passer ind i enhver æstetik. Du kan stille det under vasken eller i et hjørne med nogle aromatiske salte, æteriske olier eller andet omkring.

Se alle vores fodspa-produkter:

1 af 4

    5. Et funktionelt bruseområde

Bruseområdet bruger vi nærmest hver dag, og det kan på utallige måder gøres mere funktionelt, alt i mens man øger komforten og luksusfølelsen:

  • Installer et brusehoved med flere indstillinger, så du kan vælge mellem forskellige stråletyper (f.eks. blid tåge, kraftig massagestråle eller regnbruser). Overvej vandbesparende teknologi i så fald.

  • Tilføj hylder eller nicher i brusekabinen til opbevaring af shampoo, sæbe, mm.

  • Er dit bruseområde stort? En indbygget bænk kan gøre brusebadet mere behageligt, især hvis du bruger lang tid i bruseren.

  • Få dig en vandtæt Bluetooth-højttaler: kvalitetsmusik under badet kan give en fantastisk bruseoplevelse.

  • Klarer du en del af hudplejen eller barbering i bruseren? Få et dugfrit brusespejl ind, der altid sikrer et klart spejlbillede. Her får du også et indbygget LED ringlys, så du kan tilpasse belysningen til en afslappende atmosfære.

  • Luksuriøse højkvalitets badeprodukter som body washes, eksfolierende scrubs, og nærende shampoo, som eventuelt placeres på en holder, er også fantastisk at have stående og kunne forkæle dig selv med.

Vi håber, at rådene kunne inspirere. Hvis du har et mindre værelse, kan du finde inspiration til det lille badeværelse her.

Tilbage til blog