Inspiration til det lille badeværelse

Inspiration til det lille badeværelse

 

Et lille badeværelse er ikke en dårlig ting, hvis du ved, hvordan du får mest muligt ud af et lille rum. 


Og bare fordi et badeværelse er lille, betyder det ikke, at man behøver at være helt tabt, når det kommer til funktionalitet og æstetik. Du kan også altid puste nyt liv i badeværelset med et frisk lag maling eller et lag tapet, eller udskifte et forældet spejl med noget.


Lad os kigge på, hvordan forskelligt badeværelses tilbehør og små tricks kan hjælpe dig med at skabe et attraktivt lille badeværelse med plads til det hele.

    1. Væghængte opbevaringsløsninger

Ved små badeværelser er det populært at bruge vægge til opbevaring for at spare gulvplads. 

For eksempel hylder og skabe, der er monteret på væggen, eller væghængte håndklædeholdere og møbler, der kan foldes sammen, når de ikke er i brug.

    2. Spar ikke på spejlet!

Et badeværelsesspejl kan få et lille badeværelse til at virke både større og lysere. Derudover kan spejle tilføje karakter og funktionalitet til et lille rum.

Hvis du dog virkelig har et badeværelse, hvor hver en tomme gælder, kan du overveje at installere et medicinskab med spejl og lys til opbevaring af toiletartikler i stedet for typiske badeværelsesspejle.

    3. Organisér dit brusebad

Hvis dit lille badeværelse har en lille bruser, kan du have brug for et sted at opbevare din shampoo, balsam, sæbe og andre toiletartikler. 

Her er det brusekabiner, hylder og stativer, der kan hjælpe. De gør underværker i at få vigtige ting organiseret og væk fra dit brusebad.

Overvej hertil vores væghængte dugfri brusespejl med magnetisk holder, der kan rumme barbermaskiner for ekstra bekvemmelighed, luksus og pladsbesparelse i bruseren:

 

    4. Brug bagdøren til opbevaring

Hvis du ikke har meget plads tilbage, kan du bruge din bagdør til opbevaringshylder.

Det kan være super smart til de større objekter som en hårtørrer, hårbørsten og måske nogle rengøringsartikler. Du kan også bruge dørkroge her til håndklæder, badekåber, mm.

 

    5. Husk passende størrelser af hardware og inventar

Alt fra lys til håndklædestænger skal have den helt rigtige størrelse, når du designer et lille badeværelse. Store lysarmaturer kan f.eks. nemt overdøve et lille rum, og overdimensionerede objekter kan virke malplacerede.

Bemærk: Hvis du nyder at have musik i badeværelset, tilbyder vi faktisk en lille, elegant Bluetooth-højttaler til badeværelset med magnetisk montering. Den er vandtæt, så den kan hænge fint på væggen i bruseren.

 

Vi håber, at artiklen kunne give lidt inspiration. Læs eventuelt også vores artikel om idéer til luksus badeværelset.

Tilbage til blog