Sharper Image
Massager Foot Eggshape


Massageapparatet fra Sharper Image giver en komplet fodmassage, der øger blodcirkulationen. Mærk en utrolig afslappende fodmassage, der samtidigt lindrer ømme og trætte fødder. Massagen giver et behageligt kompressionstryk under massagen, som både masserer fodryg, såler, svang og hæle.

Mærk hvordan massageknopperne arbejder, imens dine kolde og trætte fødder bliver varmet og løsnet op for spændinger.

komfortable
fodlommer


De lækre bløde lommer er rummelige, så du kan have sokker på uden at det bliver for trængt. Massageapparatet kan rumme fødder op til en skostørrelse 46. Den er nem at betjene og giver en hurtig og varm massage til dine spændte fødder.

01 JUSTERBAR STYRKE

Vælg en moderat vibration for en blid massage eller mere intens styrke for meget ømme fødder. Ideel efter en træning eller aktiv dag, og giver dine trætte og ømme fødder en behagelig og beroligende massage.

Fodmassagen hjælper med at restituere hurtigere.  Dine fødder vil elske ekstra forkælelse med denne fodmassage, som samtidigt øger blodcirkulationen i kroppen og styrker dit immunforsvar.

03 SKRIDSIKKER BUND

Du kan sætte massageapparatet på gulvet uden frygt for at det flytter sig. Den skridsikre bund sikrer, at det bliver stående fast og solidt på gulvet på alle overflader.

SHIATSU FODMASSAGEAPPARAT

STRØMADAPTER

DOWNLOAD INSTRUKTIONER