SHARPER IMAGE
PRO+ HOT AND COLD PERCUSSION MASSAGE


Oplev den nyeste teknologi og patenteredefunktioner med den nye massagepistol fra Sharper Image.
 

VIDEO

HOT AND COOL
RECOVERY

Powerboost Pro+ Hot and Cold Percussion Massage er den nye innovative massagepistol med varme- og kuldeterapi, der giver en unik massage og bidrager til forbedret restitution samt øget blodcirkulation. Massagepistolen har en stærk og lydsvag motor.

Den kommer med et kraftfuldt batteri, som holder op til 5 timer pr. ladning. Massagepistolen kan indstilles på 6 forskellige massageniveauer, 6 forskellige temperaturer og kommer med 6 forskellige massagehoveder udviklet og testet til specifikke muskelområder.

01 NEDKØL ELLER OPVARM DINE MUSKLER

Pistolen kan indstilles på 6 forskellige temperaturniveauer fra 3,3-46° celsius, på blot 12 sekunder. Både kulde- og varmeterapi kan bidrage til øget blodcirkulation, som bl.a. forbedrer iltforsyning til musklerne og giver en bedre og hurtigere restitution.


02 SPECIALUDVIKLEDE HOVEDER

Nyd en fuldt tilpasset massage med de 6 nye og forbedrede massagehoveder, der er udviklet til specifikke muskelgrupper. Massagehovederne kommer i forskellige materier og hårdheder, der giver en varieret massageintensitet.


03 PÅLIDELIG STYRKE

Massageapparatets motor er udviklet til at modstå en hård belastning. Motorens hastighed intensiveres frem for at gå i stå ved hård modstand. Denne teknologi er kendt som ” Stall-free operation”.


04 ULTRA-STØJSVAG

Massagepistolen kommer med en ultra-støjsvag motor i industriel kvalitet. En lydsvag motor bidrager til en behagelig, afslappende og afstressende massage.

VARM + KOLD

VARM ELLER KOLD MASSAGE TIL BEDRE RESTITUTION.

RUND

BEREGNET TIL STØRRE OMRÅDER OG GENEREL KOMFORT.

STANG

HAMMER-LIGNENDE VIRKNING FOR DYBERE BEHANDLING.

KEGLE

PRÆCIS EFFEKT FOR INTENS MUSKELBEHANDLING.

DOBBELT

BRED MASSAGE TIL MILD STIMULERING.

KOMPRESSION

MILD MASSAGE TIL BLID STIMULERING.

POWERBOOST PRO+

UDSKIFTELIGE DELE (x6)

USB-C LADEKABEL

OPLADERADAPTER

LADESTATION

OPBEVARINGSTASKE

DOWNLOAD INSTRUKTIONER