Sharper Image
Powerboost Move Portable Percussion Massager


PowerboostMove er en lille kraftfuld massagepistol som yder en stabil og effektivslagmassage.
Anbefales til bruge før og efter træning.

VIDEO

TILPASSET
ENHVER MUSKELGRUPPE

Den kraftfulde slagmassage lindrer stive muskler, varmer musklerne op, hjælper kroppen med at restituere hurtigere, samt øger blodcirkulationen.

Med de 4 medfølgende massagehoveder og en justerbar massagestyrke giver massagepistolen en dybdegående og kraftfuld massage, der er tilpasset til enhver muskelgruppe. Massagepistolen giver op til 2 times nydelse på én opladning. Massagepistolen har et ergonomisk design og passer til både en stor- og lille hånd
01 ULTRA-STØJSVAG MOTOR

Motoren er ultra-støjsvag, og giver dig mulighed for at nyde din massage uden at forstyrre andre. Powerboost Move giver en ideel vibrationsmassage efter træning, og med dens lille størrelse og ultra-lydløse motor, kan den bruges overalt.

02 MASSAGEHOVEDER

De 4 massagehoveder sikrer atdu får den helt rigtige massage hver gang. Massagepistolen kommer med en rund, en konisk, en flad og et gaffelformet massagehoved.

03 KOMPAKTE KRÆFTER

Lad dig ikke snyde af massagepistolens kompakte størrelse. Motoren er kraftfuld og yder en stabil og dyb massage. Massagepistolens størrelse gør, at du nemt kan tage den med på farten, hvad end det er i træningscenteret eller ud og rejse.

POWERBOOST PRO+

UDSKIFTELIGE DELE (x6)

USB-C LADEKABEL

DOWNLOAD INSTRUKTIONERHOW TO USE