Sharper Image
Massager Multi-Function
Shiatsu Full-Body Cordless


Sharper Image Massager Multi-Function Shiatsu Full Body Cordless giver en dybdegående shiatsu massage med varmeterapi, som overfører varme til dine muskler og hjælper med at løsne op for spændinger og giver nyt liv til dine trætte og ømme muskler

VIDEO

DYBDEGÅENDE OG
KRAFTFULD MASSAGE


Sharper Image Massager Multi-Function Shiatsu Full Body Cordless kan nydes med eller uden varme. Det unikke design gør det muligt at benyttemassageapparatet på hele kroppen. Brug stropperne rundt om kroppen eller monter massageapparatet på en stol.


01 VARME & VELVÆRE

Sæt varme i din massagepude med den justerbare varmefunktion. Denne restituerende funktion overfører varme tilDen japanske shiatsu massage giver dig den bedste massage, der føles som virkelige fingerspidser, som virker både berolig

02 INDBYGGEDE ARMSTROPPER

Juster trykket og intensiteten med de indbyggede armstropper. Træng dybere ned i myoser og spændinger ved at lægge vægt i armstropperne. Du kan sætte din massagepude under fødderne og give dig selv en fantastisk fodmassage.

03 TRÅDLØS OG GENOPLADELIG

Tag din massagepude med på rejsen eller hvor som helst! Du skal ikke bekymre dig om at skifte batterier. Du skal blot sætte den i stikkontakten og lade den op.

MASSAGEAPPARAT + MULTIFUNKTIONSREM

STRØMADAPTER

DOWNLOAD INSTRUKTIONERHOW TO USE