Sharper Image
Massage Ice BallRoller with Mount


Massagekuglen med kuldeeffekt fra Sharper Image nedkøler kroppen og løsner op for spændinger under en behagelig rullemassage. Put massagekuglen i fryseren og brug den, når behovet opstår. Den kompakte størrelse gør den nem at have med på farten.

SUGEMONTERING


Drej knappen for sikkert at montere massagerullen på væggen. Få mulighed for en håndfrimassage på de svært tilgængelige områder. Aflast knuder, spændinger m.m. ved at anvende massagekuglen på de ønskede områder. Den smarte sugemontering gør den nem at bruge på hele kroppen - helt uden håndkraft.

01 ISRULLE

Massér dine muskler, mens du påfører en forfriskende kulde. Aflast knuder, spændinger m.m. ved at anvende massagekuglen på de ønskede områder.

02 LIQID-COOL CORE

Placér rullen i fryseren i 2 timer for afkøling efter en intens træning. Brug massagekuglen op til 20 minutter ad gangen.

03 SUGEMONTERING

Drej knappen for sikkert at montere rullen på væggen. Få mulighed for en håndfri massage på de svært tilgængelige områder.

04 2-I-1 SYSTEM

Brug massagekuglen alene eller i den håndterede holder for nem og målrettet aflastning. Brug sugeholderen til håndfri massage på de svært tilgængelige områder.

MASSAGEBOLD MED ISRULLE

HÅNDHOLDT HÅNDTAG

SUGEKOP

DOWNLOAD INSTRUKTIONERHOW TO USE